Warning: The URL https://quickcal.co/update/booked.json?checking_for_updates=1&installed_version=2.4.4 does not point to a valid plugin metadata file. WP HTTP error: cURL error 28: Resolving timed out after 10521 milliseconds in /home/cesurdu/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Politică de confidențialitate – Cesur Durak – Calea către sănătatea Ta
NEWS AFLĂ NOUTĂȚILE DESPRE DETOX ȘI UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS, DIN PAGINILE MEDIA ȘI ARTICOLE

Politică de confidențialitate

La S.C. Turcare Medical Saglik Turizm Kosmetik Imalat Dani S.R.L respectă confidențialitatea dvs. și se angajează să protejeze informațiile personale pe care le colectează despre dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie tipurile de informații pe care le putem colecta de la dvs. sau pe care le puteți furniza atunci când vizitați blogul nostru și practicile noastre pentru colectarea, utilizarea, menținerea, protejarea și divulgarea acelor informații.


Site-ul www.cesurdurak.ro este aflat în folosința S.C. Turcare Medical Saglik Turizm Kosmetik Imalat Dani S.R.L, CUI: RO38641894, Nr. Înmatriculare: J40/21067/2017, EUID: ROONRC.J40/21067/2017, Sediu social: Bulevardul Decebal, Nr 1, Bloc H2, Scara 5, Ap 123. Prin intermediul site-ului www.cesurdurak.ro se asigură servicii de informare, prezentare informatii din domeniul sănătății. 


2. Informații pe care le colectăm


Când vizitați blogul nostru, putem colecta diferite tipuri de informații despre dvs., inclusiv:

  • Informații furnizate direct de dvs. Acestea pot include numele, adresa de e-mail sau alte detalii de contact pe care le furnizați atunci când lăsați comentarii, vă abonați la newsletter-ul nostru sau interacționați cu noi prin alte mijloace.

  • Informații colectate automat atunci când vizitați blogul nostru. Acestea pot include adresa IP, tipul de browser, furnizorul de servicii de internet, paginile de referință/ieșire, sistemul de operare, marcaje de dată/oră și/sau date de parcurgere a paginilor.

3. Cum utilizăm informațiile dvs.


Informațiile pe care le colectăm despre dvs. pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă furniza informații, produse sau servicii pe care ni le solicitați.

  • Pentru a vă informa despre modificările aduse blogului nostru sau orice produse sau servicii pe care le oferim sau furnizăm prin acesta.

  • Pentru a vă permite să participați la funcții interactive pe blogul nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru.

  • Pentru orice alt scop cu acordul dvs. expres.

4. Divulgarea informațiilor dvs.


Nu vindem, nu închiriem și nu tranzacționăm informațiile dvs. personale cu terți. Putem divulga informații agregate despre vizitatorii noștri, care nu identifică nicio persoană individuală, fără restricții. De asemenea, putem divulga informații personale pe care le colectăm sau pe care ni le furnizați așa cum este descris în această politică:

  • Pentru a respecta legea sau pentru a răspunde la procese legale sau solicitări guvernamentale.

  • Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța blogului nostru, a utilizatorilor noștri sau a altora.

5. Securitatea datelor


Am implementat măsuri menite să protejeze informațiile personale pe care le dețineți împotriva accesului neautorizat și împotriva alterării, divulgării sau distrugerii neautorizate. Totuși, rețineți că nicio măsură de securitate nu este perfectă sau impenetrabilă.


6. Accesul și corectarea informațiilor dvs.


Aveți dreptul să solicitați acces la și corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. Dacă aveți un cont pe blogul nostru, puteți accesa și modifica unele dintre informațiile dvs. personale prin opțiunile de cont.


7. Contact


Pentru orice întrebări sau comentarii legate de politica noastră de confidențialitate și practicile de protecție a datelor, vă puteți adresa la:

  • Email: cesur@detox.ro


Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru cele mai recente informații despre practicile noastre de confidențialitate.